bounty/toffifee



receptet är samma som i detta inlägg!
stick i ngr bountybitar i varje cupcake innan du skickar in dom i ugnen :)

Bondkakor ♥

200 g smör/margarin
170 g socker
2 msk sirap
75 g sötmandel
400 g mjöl
3 tsk bicarbonat

Blanda smör,socker och sirap.
Hacka mandeln grovt och tillsätt.
Blanda bicarbonat & mjöl och blanda i det i smör blandningen och arbeta ihop det.
Rulla sedan degen i 2 rullar som sen skär.

Gräddas i 175 grader i ungifär 15-20 minuter. ♥

 

cupcakes ♥



5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
125 g smör, osaltat
2 dl strösocker
2 ägg
1 3/4 dl mjölk
1 tsk vaniljsocker

Frosting:
100 g cream cheese
5 dl florsocker,
1/2 tsk citronsaft


vispa ägg, socker och vaniljsocker länge,
smält smöret och blanda det med mjölken och rör sedan när blandningen i smeten!
blanda alla torra ingredienser och vänd ner i smeten.
fyll formarna till 2/3 med smet och grädda i ugnen ca 25 minuter på 180 grader ♥

blanda alla ingredienser till frostingen och bred det sedan över cupcakesen, dekorera med kokos ellr strössel! ^^

Rocky Road

600 g mörk choklad
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
( 3 dl salta jordnötter)
(1 dl skalade pisstagenötter)
 

1, Smält chokladen i ett vattenbad & låt sedan svalna.
2, Blanda de andra ingredienserna med den smälta chokladen.
3, Häll ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och låt stelna i kylskåp.
4, När kakan har svelnat, skär du upp den i så stora bitar du vill ha.

Mumms Filibabba!




påskcupcakes




4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
1 1/2 dl kakao
125 g smör, osaltat
2 dl strösocker
2 ägg
1 3/4 dl mjölk
1 tsk vaniljsocker
100 g choklad

Frosting:
100 g philadelphiaost
5 dl florsocker, ca
1 dl kakao
1/2 tsk citronsaft

Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund.
Blanda samman de torra ingredienserna.
Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig. Hacka chokladen grov och häll i den tillsammans med hallonen, vänd ner dem i smeten.

Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten som räcker till cirka 12 st cupcakes. Grädda i 180 grader i ca 30 minuter. Testa mot slutet med en sticka ifall de är klara, det ska inte vara några smulor på den när du drar upp den i fall de är klara. Om de inte är riktigt färdiga så sjunker de ihop.

Vispa philadelphiaost och citronsaft pösigt, tillsätt kakao och florsocker lite i taget till önskar konsistens. Bred över dina cupcakes när de svalnat, dekorera tex med hallon, så syns det vad de smakar.



RSS 2.0